Bokomslag och bokdesign

På Nestorville ÄLSKAR vi formgivning av alla slag, och böcker! Så när vi får sätta tänderna i ett bokomslag eller formgivning av en hel bok blir vi lite extra glada! 

Bokomslag till Sara Strömberg

Vi har till exempel haft det stora nöjet att få formge alla omslagen till Sara Strömbergs kritikerrosade och prisvinnande kriminalromanserie om jämtlandsreportern Vera Bergström.

Omslagen har designats av oss med hjälp av bilder från två fantastiska jämtlandsfotografer. Marléne Nilsén (Lavenlay) har tagit bilderna till Sly och Skred, och den mäktiga fjällbilden i bakgrunden på Skinn ligger ingen mindre än Göran Strand (Astrofotografen) bakom. 100% jämtländskt helt enkelt!

Bokdesign av Historien om Storsjöyran

Ett annat och mycket mer omfattande bokprojekt var Historien om Storsjöyran. Med sina 212 sidor, 29×29 cm och 1,6 kg är den utan tvekan den största trycksaksproduktion vi gjort.

Ett fantastiskt arbete av Lasse ”Linken” Lindqvist som skrivit alla texter gjorde detta till en ren och skär njutning att producera.

Nestorville är även Storsjöyrans reklambyrå, och vi procuderar allt material för deras kommunikation. Från hemsida till material för sociala medier, trycksaker, biljetter och mycket, mycket mer!

bokomslag bokdesign

Nestorville är även Storsjöyrans reklambyrå, och vi procuderar allt material för deras kommunikation. Från hemsida till material för sociala medier, trycksaker, biljetter och mycket, mycket mer!

Är du författare och söker du någon som kan formge ditt bokomslag?

Har du ett bokprojekt som du vill ha hjälp med? Roman, deckare, feelgood, diktsamling – eller kanske en fackbok? Ingen produktion är för stor eller för liten. Vi kan hjälpa dig med allt från en grafisk profil för dig som författare, design av bokomslaget och även hjälpa dig med all kommunikation kring din bok. Från hemsida till sociala medier.

Vi är inget bokförlag i tradionell mening och tar inte på oss att ge ut din bok, men vi kan hjälpa dig med allt annat, från design till tryck och råd kring egen utgivning m.m.

Färdigpaketerad författarhemsida

Inom kort kommer vi att lansera en färdigpaketerad och smidig lösning speciellt framtagen för författare – till ett fast, lågt pris!

Låter det intressant? Kontakta oss så skickar vi information så fort vi är klara.

bokomslag och bokdesign

Aktuellt:

Boken om Storsjöyran

Boken om Storsjöyran

Den 14 juli släpps "Historien om Storsjöyran". En mäktig bok på 212 sidor av Lasse "Linken" Lindqvist som tar dig med på en tidsresa från 1963-2019

Läs mer »

Bokrelaterade hemsidor vi byggt:

Svenska Deckarakademins nya hemsida

Då och då trillar det in riktiga hedersuppdrag – och det här var precis en sånt!

Nestorville fick den stora äran att bygga en ny hemsida för Svenska Deckarakademin!

Och apropå böcker...

Östersund är staden vid Storsjön. Sjön som huserar ingen mindre än det världsberömda Storsjöodjuret. Här bor också hans nästan lika kände, och mycket prickigare, son Birger – det lilla Storsjöodjuret.

Nestorville har skapat och ger själva ut barnbokserien om Birger, en serie på hittills åtta böcker och en hel del annat spännande! Och det betyder självklart att vi även tar på oss att teckna illustrationer. Kanske till din egen barnbok?

birger - det lilla storsjöodjuret barnböcker