Grafisk profil och webbdesign för Storsjöyran

Storsjöyrans grafiska profil 2024

Storsjöyran är Nestorvilles äldsta kund och har följt Anders ända sedan 90-talet på Länstidningen, via Syre reklambyrå och fram till idag.
 
Vi är oerhört stolta och glada över att få jobba med Sveriges bästa festival! Ett uppdrag som brukar börja lite försiktigt i november för att sedan successivt öka farten för att nå sitt crescendo i slutet av juli varje år.
 
Vi designar hemsida, nyhetsbrev och grafiken till sociala medier, producerar bilder och filmer till artistsläpp, snickrar affischer, skyltar, banderoller, biljetter, armband – och mycket annat.

Storsjöyran är "festivalen som inte liknar någon annan"

Yrans grafiska profil har förändrats under årens lopp och varje år gör vi både större och mindre justeringar, men kärnan är alltid densamma – Festivalen som inte liknar någon annan!

2024 års profil ger en skön känsla av sommarkväll i Östersund med varma toner av gult, orange och lila med ett rörligt ”glitter”. I botten syns en silhuett av Östersund.

Nu börjar bokningarna ramla in och julklappsbiljetterna är släppta. Peppen har börjat!! 

Kika gärna in på yrans hemsida och följ dem i sociala medier för mer information – och fler exempel på vad vi gör för dem!

Artistsläppen sker på Facebook, Instagram och TikTok, på hemsida och i nyhetsbrev. Ibland som stillbilder med yrans grafik för året, eller som filmer. Klara artister hittills är Zara Larsson, Lars Winnberbäck och Flogging Molly.
Biljettkampanj inför julen 2023.
Storsjöyrans grafiska profil 2024 av Nestorville
Andréa Wiktorsson, Storsjöyran

"Tänk att en reklambyrå som gillar Def Leppard kan förstå oss så bra! Kreativitet och en sällsynt yrkesskicklighet har gett makalösa resultat."

Andréa Wiktorsson, VD Storsjöyran