"Partners in crime"

I januari 2020 flyttade Nestorville in reklambyrån i nya och ändamålsanpassade lokaler på Furutorpsgatan 2 i Östersund.

Från ett helt tomt skal hade vi  förmånen att tillsammans med Diös få skräddarsy allt – från golvlisterna i metall till stans fräckaste konferensrum och spotlightsen i det sex meter höga taket!

Har du inte besökt oss?
Kontakta oss – och kom in på en kopp kaffe!

Lokalerna delar vi med våra partners fotograf Göran Strand och Emelie Strand kommunikation som vi redan samarbetade med innan flytten, men att dela lokaler ihop ger tydliga synergieffekter.

Vi är nu glada över att kunna bredda vårt erbjudande med stans bästa fotograf med egen fotostudio i lokalerna och en riktigt grym copywriter som även kan avlasta oss med övrig produktion under toppar – och vice versa.

För ensam är inte stark.
Nestorville + Strands = Sant!

Partners Nestorville Reklambyrå

Fotograf Göran Strand

2016 och 2013 utsågs han till Sveriges bäste astrofotograf av Svenska Astronomiska Sällskapet.

Nu delar vi lokaler – och det är inget annat än ren och skär lyx att få jobba tillsammans med en fotograf vars bilder har publicerats av bland annat NASA’s Astronomy Picture Of the DaySpaceWeather.com, National Geographic och flera andra nationella och internationella medier. Och med filmmaterial som bland annat använts av Coldplay, Spitz Incorporated, Discovery Channel, SVT och flera andra webbaserade nyhetsmedier runt om i världen.

Men Göran är mer än bara en astrofotograf. Han är flitigt anlitad för allt från porträtt (nu med egen studio i våra lokaler) och redaktionella bilder till reklam- och produktfoto samt evenemangsfoto. Han håller även föreläsningar, workshops och deltar som fotoguide på fotoresor inom fotografi och astronomi. 

Strand Kommunikation

Emelie Strand har jobbat med kommunikation i drygt 20 år. På det stora bolagets inhouse-byrå, på den statliga myndighetens kommunikationsavdelning, på pr-byrån, på reklambyrån och sedan sju år tillbaka som egenföretagare. Titlarna har varierat men syftet har varit detsamma; att producera tydlig kommunikation med en utvald målgrupp. 

Emelie är en otroligt bred och kompetent copywriter vars styrka är att skapa en helhet av det som spretar och få intrycken att hänga ihop. Oavsett om det det gäller text för print eller sökmotoranpassad text för hemsidor.

Vi är galet nöjda över att få ha daglig tillgång till Emelie!