Kontakta Nestorville

Vi hjälper er med alla era behov av grafisk kommunikation, i både traditionella medier och digitalt. Här får du hjälp med logotyper och grafiska profiler, hemsidor och nyhetsbrev, appdesign, innehåll till alla sociala kanaler, rörlig grafik, foto, film och redigering, produktion av trycksaker, mässmaterial och fordonsdekor och illustrationer.

Kontakta oss idag så tar vi ett förutsättningslöst möte!

Nestorville Reklambyrå
Furutorpsgatan 2
831 57 Östersund

Anders Nilsson

Kort om mig:

Jag startade Nestorville år 2000, då som ett sidoprojekt med huvudsaklig uppgift att vara bokförlag för den egna serien barnböcker om Birger – det lilla Storsjöodjuret som jag också är illustratör till. 2017 valde jag att satsa helhjärtat på Nestorville som då fick ett nytt ben i form av reklambyrå. Detta är också den huvudsakliga verksamheten i företaget idag.

Karriären inleddes i slutet av 80-talet som lärling på Länstidningens sätteri där jag fick lära mig det grafiska yrket från grunden av gubbarna som jobbat med bly, vidare till LT:s annonsateljé och därefter Openeye och senare Syre Reklambyrå.

Grafisk form i alla dess former är min stora passion, och i högtalarna ljuder gärna hårdrock. Med fördel från 70- och 80-talet.

Jag tycker att jag har världens roligaste jobb. Något jag hoppas och tror märks i det jag levererar. 

Magnus Werme

Kort om mig:

För cirka tjugofem år sedan gav jag mig nyfiket in i denna bransch. Jag flyttade från Östersund till Stockholm för ett jobb som annonsproducent hos en reklambyrå på Söder. 

På firmans julfest mitt första år, blev jag överraskande kallad ”mr hundra procent” av ett par kollegor. Det visade sig att jag var snabb, gjorde rätt och var grym på att effektivt fylla de annonssidor jag producerade till dagspressen. Lite som att spela Tetris utan att lämna några tomma hål i den färgglada muren.

Genom åren har jag sedan försökt leva upp till denna titel. Att på något sätt vara ”mr hundra procent”. Och det har gått rätt så bra faktiskt. Kunder, kollegor och övriga i min omgivning har ofta varit nöjda med mina insatser. Och det har varit väldigt skoj under resans gång. 
Så jag fortsätter på den linjen.