Hemsida för författare Sara Strömberg

Sara Strömberg som är författaren bakom vår egen serie barnböcker om Birger – det lilla Storsjöodjuret släppte den 25 augusti i år sin kriminalromandebut SLY på Modernista förlag.

Och släpper man en bok ska man ha en hemsida – det är som man säger sedan gammalt! 🙂

Som alltid fantastiskt enkelt att göra något snyggt när man jobbar tillsammans med fotograf Göran Strand!

Boken då?

Ja SLY kan inte beskrivas som annat än en ren och skär succé! Den har hyllats av recensenter i tidningar, bloggar och sociala medier, har lyfts i TV4 nyhetsmorgon, SVT:s Go’kväll och Babel, blivit nominerad som årets debutant i Adlibrispriset, toppat försäljningslistor både i fysisk form och som ljudbok. Och som grädden på moset vann Sara priset ”Årets deckardebutant” som årligen delas ut av Svenska Deckarakademin.

författare sara strömberg - sly

Vi solar oss ogenerat i glansen – och njuter i fulla drag över av att vi även fick formge omslaget som baserar sig på en bild av jämtländska fotografen Marlene Nilsén. Det i kombination med pressbilder från Göran Strand knyter ihop den jämtländska ryggsäcken fint!

”Detta är Strömbergs spänningsdebut, och med tanke på hur välskriven den är så bådar det gott för framtiden och för fortsatta böcker om Vera! Och förresten – omslaget är så jäkla snyggt!! Designat av Anders Nilsson läser jag mig till!”

Läsa och Lyssna, 11 september 2021

En av alla fantastiska recensioner boken fått, och en som föll oss på Nestorville lite särskilt i smaken 🙂 Se fler recensioner på sarastromberg.se