Tove Alsterdal hemsida

Hemsida för författare Tove Alsterdal

När en av Sveriges främsta deckarförfattare frågar om vi inte kan bygga en ny hemsida till henne kan vi ju självklart inte annat än tacka ja!

Tove Alsterdal har hyllats stort för sina spänningsromaner, ända sedan debuten med Kvinnorna på stranden 2009.

Hennes böcker ges ut på över tjugofem språk och är prisbelönta i flera länder. 2014 utsågs Låt mig ta din hand till Årets bästa svenska deckare och år 2020 vann hon priset för andra gången med Rotvälta, som är den första fristående delen i hennes nya serie från Ådalen. Den belönades också med Glasnyckeln för bästa kriminalroman i Norden. Slukhål är Tove Alsterdals sjunde roman och den andra i serien med polisen Eira Sjödin i huvudrollen.

Serien avslutas med boken Djuphamn som släpps 11 maj 2023.

Ådalens litteraturfestival

Tove Alsterdal är tillsammans med Mats Jonsson grundare av den helt nya litteraturfestivalen i Ådalen. En festival som arrangeras för första gången i augusti 2023.

Och ska man starta en ny festival behöver man självklart en hemsida. Vi på Nestorville fick uppdraget och har nu släppt en första version som kommer att byggas ut och fyllas på allt eftersom programmet växer fram. Ett fantastiskt kul och hedrande uppdrag.