Etikettdesign x 2 för Jämtlands bryggeri

Jämtlands Bryggeri fortsätter släppa nya spännande ölsorter! I mars lanserades Belgian Dubbel som vann guld vid Öl och Whiskymässan i Göteborg och Mystic Pilgrim som släpps 2 maj.
 
Vi på Nestorville är så klart sjukt glada över att vi får fortsätta leverera etikettdesign till prisvinnande innehåll!
 

Belgian Dubbel är en fyllig mörk Ale och Jämtlands Bryggeris tolkning av en belgisk dubbel. Detta är en ölstil med anor från 1700-talets klostermiljöer och ölet bryggs ofta av munkar tillhörande trappistordern.

– Denna öl får mycket av sin karaktäristiska smak från den belgiska jäststammen. Om man vill testa att kombinera ölstilen med mat så rekommenderar vi mörkt kött, vilt eller ostar säger Anders Thelenius, VD Jämtlands Bryggeri.
Läs mer här »

 
Mystic Pilgrim är en engelsk Ale som tar dig på en resa till de brittiska pubarna. En klassisk, njutbar ale brygd på engelsk malt. Smaken är maltig och aningen humlearomatisk med inslag av knäck och en väl balanserad beska. Doften har inslag av malt, frukt, honung, och örter.
 
Etikettdesign till Jämtlands bryggeri - Belgian Dubbel
Etikettdesign till Jämtlands bryggeri - Mystic Pilgrim

Etikettdesign - bland det roligaste vi vet!

Belgian Dubbel och Mystic Pilgrim är de senaste i raden av etikettdesigner för Jämtlands Bryggeri. Tidigare har vi Designat Jämtlands Weiss President, Jämtlands Jubileums IPA, Jämtlands 1996, Jämtlands Pale Ale, Jämtlands Dubbel IPA, Jämtlands Coffee Stout, Jämtlands Mango IPA, Jämtlands Dry Hop Helles, Jämtlands APA samt Jämtlands Ekologiska Pilsner med flera.

Förutom etiketter till flaskorna tar vi även fram diverse marknadsföringsmaterial, som t.ex. foldrar, flyers, banderoller, vepor, bordspratare och kläder.