hemsida för norra station café

Ny hemsida för Norra Station Café

Norra Station Café är ett av våra absoluta guldkorn i Östersund – så vi blev extra glada när de hörde av sig och frågade om vi kunde bygga en ny hemsida åt dem.

Norra Station ligger på en av Östersunds mysiga innergårdar  – en plats där mat, musik, konst och kultur möts i den skön blandning.

På menyn står frukost, fika, lunchsallader, crépes, gourmetkorvar, galetter och hembakt fikabröd. Franska viner och öl från lokala mikrobryggerier.

Men Norra Station är mycket mer än bara en restaurang. Man jobbar också med olika bokningsbara aktiviteter som till exempel  Melodikrysset de Lux, Musik- & filmquiz, provningar av öl, vin och choklad, food walks, konseter, föredrag och mycket mycket mer. 

Allt detta innehåll gjorde detta uppdrag till en utmaning. Att hitta ett logiskt och lättnavigerat gränssnitt där man som besökare lätt ska kunna hitta till olika menyer och bokningsbara evenemang.

Vi tycker själva att vi fick till en fin lösning och en smakfull hemsida, men ta oss inte på ordet – titta gärna in själva!

Norra station hemsida