#föröstersund 3.0

Kampanjmaterial #FÖRÖSTERSUND 3.0

Vad skulle göra Östersund ännu bättre?

2016 anordnade Grund & Takteknik #föröstersund för första gången. En tävling där alla som ville hade möjlighet att lämna sina förslag på vad som kunde göra Östersund ännu bättre och där Grund & Takteknik med partners förverkligade vinnarbidraget.

Första året byggdes stans första padeltennisbana och andra året pumptrackbanan vid Surfbukten – och nu våren 2022 står man redo för en ny utmaning!

Bakom grundidén står Janne Strömstedt på Quality Events. Janne har varit med sedan starten 2016 och så även i år. Tillsammans med Janne och kunden har vi tagit fram version 3.0 av #FÖRÖSTERSUND.

I materialet ingår en landingssida på grundochtakteknik.se (en sida som vi också byggt i sin helhet), printannonser, banderoller, affischer och rörligt material för sociala medier. Allt med syfte att driva trafik till landningssidan och få folk att skicka in sina förslag till vad som skulle kunna göra Östersund ännu bättre.

Grund & Takteknik satsar tillsammans med sina partners byggtjänster, material och andra resurser till ett värde av 500.000 kronor för att förverkliga vinnarbidraget. Ett helt fantastiskt initiativ som vi är oerhört stolta över att få vara och bidra till.

Tävlingen pågår till och med 24 april. Därefter följer ett juryarbete för att plocka fram de bästa förslagen och slutligen får allmänheten lägga sin röst på vad som ska göra Östersund bättre i år.

Läs mer hos Grund & Takteknik »

 

Landningssida på hemsidan och kampanjer i sociala medier

Printannonser i dagspress, banderoller, beachflaggor och en massa annat tryckt material.

Vilket blir årets vinnarbidrag?

Vinnare 2016: Padeltennisbana

Vinnare 2017: Pumptrack