filmproduktion östersund

Jubileumsfilm för Jämtlands Bryggeri

Jämtlands Bryggeri startades 1995 och i januari 1996 bryggdes det första ölet, President. Sedan dess har bryggeriet tagit fram många nya sorter och har idag 20 olika sorter i sitt sortiment inklusive ett antal säsongsöl såsom de populära jul- och påskölen.

Med anledning av 25-årsjubileet fick vi dels i uppdrag att ta fram en jubileumslogotype – men även under sommaren det stora nöjet att få producera en jubileumsfilm!

Hör bryggmästaren själv, David Jones, berätta om vad det är som gör Jämtlands Bryggeris öl unika – och varför en öl ska vara ”lagom”.

Filmproduktion när den är som allra roligast!

Ett fantastiskt roligt uppdrag där vi hade stora problem att välja ut 2,5 minut av alla de fantastiska berättelser David delade med sig av. Magiskt!

Extra roligt är också att hela produktionen är gjord av min dotter Emma Nilsson som tog studenten från Medialinjen i våras. Hon har filmat, redigerat, ljudsatt och textat filmen – och det tycker vi hon gjorde så bra att hon kommer att få fortsätta jobba hos oss på Nestorville i höst. Hon höjde klart ribban för vad vi nu kan erbjuda inom filmproduktion.