Storsjöyrans grafiska profil 2022

Storsjöyran är Nestorvilles äldsta kund och har följt Anders ända sedan 90-talet på Länstidningen, via Syre reklambyrå och fram till idag.
 
Vi är oerhört stolta och glada över att få jobba med Sveriges bästa festival! Ett uppdrag som brukar börja lite försiktigt i november för att sedan successivt öka farten för att nå sitt crescendo i slutet av juli varje år.
 
Vi designar hemsida, festivaltidning, nyhetsbrev och grafiken till sociala medier, producerar bilder och filmer till artistsläpp, snickrar affischer, skyltar, banderoller, biljetter, armband – och mycket annat.

Festivalen som inte liknar någon annan

Yrans grafiska profil har förändrats under årens lopp och varje år gör vi både större och mindre justeringar, men kärnan är alltid densamma – Festivalen som inte liknar någon annan!

2022 års profil blev en grönskande palett med fladdrande vågor som skapar ett rejält sug efter sommar och festival. Efter två inställda år på grund av pandemin är vi nu närmast ofattbart taggade och hoppas vi äntligen ska få gå man ur huse och tillsammans skapa en yra vi sent ska glömma!

 
 
Spela videoklipp
Artistsläppen sker i sociala medier, på hemsida och i nyhetsbrev. Ibland som stillbilder med yrans grafik för året, eller som filmer.

Kika gärna in på yrans hemsida och följ dem i sociala medier för mer information – och fler exempel på vad vi gör för dem!

Andréa Wiktorsson, Storsjöyran

"Tänk att en reklambyrå som gillar Def Leppard kan förstå oss så bra! Kreativitet och en sällsynt yrkesskicklighet har gett makalösa resultat."

Andréa Wiktorsson, VD Storsjöyran