Grafisk profil för Storsjöyran

Storsjöyrans grafiska profil 2020/2021

Storsjöyran är Nestorvilles äldsta kund och har följt Anders ända sedan 90-talet på Länstidningen, via Syre reklambyrå och fram till idag (med undantag för ett par år).
 
Vi är oerhört stolta och glada över att få jobba med Sveriges bästa festival! Ett uppdrag som brukar börja lite försiktigt i november för att sedan successivt öka farten för att nå sitt crescendo i slutet av juli varje år.
 
Vi designar hemsida, festivaltidning, nyhetsbrev och grafiken till sociala medier, producerar bilder och filmer till artistsläpp, snickrar affischer, skyltar, banderoller, biljetter, armband – och mycket annat.

Festivalen som inte liknar någon annan

Yrans grafiska profil har förändrats under årens lopp och varje år gör vi både större och mindre justeringar, men kärnan är alltid densamma – Festivalen som inte liknar någon annan!

2020 års profil blev fjäderskrud i Yrans färgpalett. Tyvärr blev årets festival inställd på grund av pandemin så fjädrarna får följa med in i 2021 då vi hoppas alla går man ur huse och tillsammans skapar en yra vi sent ska glömma!

 
 
Kampanjmaterial för Storsjöyran, Magnus Uggla
Spela videoklipp
Artistsläppen sker i sociala medier. Ibland som stillbilder med yrans grafik för året, eller som filmer.
Material till hemsida och sociala medier för Storsjöyran

Kika gärna in på yrans hemsida och följ dem i sociala medier för mer information – och fler exempel på vad vi gör för dem!