Fotoretusch illustration för Diös - produkthuset i åre

Fotoretusch / illlustration för Diös

Produkthuset ligger i bästa läge med utsikt över Åreskutan och ett stenkast från både Åre torg, skidliftar och tågstationen. Fastigheten har populära Åre Bageri och en godisbutik i markplan samt kontorslokaler på övriga plan. 
 
Vårt uppdrag: Diös vill modernisera hela fastigheten och vi fick det stora nöjet att ta fram en visionsbild över hur den skulle kunna se ut i lite modernare tappning. En ny kontorsyta ovanför Åre Bageri, men i övrigt väldigt fria händer.
Den här typen av illustrationer är något vi på Nestorville går ordentligt igång på. Att från ett befintligt läge skapa något som inte finns ännu – men ser ut som om det gör det. Och när det som grädde på moset ser ut att bli verklighet, ja då finns inte mycket i övrig att önska! Ärendet ligger just nu som bygglovsansökan hos byggnadsnämnden.
  
 – Vi har en tydlig vision med Produkthuset som efter renoveringarna kommer andas framtidens moderna fjällkontor i både utseende och funktion. Det blir ett lyft för våra hyresgäster och öppnar för nya möjligheter till moderna varumärkesstärkande kontor. 
Nestorville hjälpte oss att ta fram en tydlig visionsbild från våra tankar kring hur vi ville se ett ”nytt” Produkthuset. De är sjukt proffsiga, galet snabba och ingenting är omöjligt!  
Visionsbilden har varit till stor hjälp i den process vi gått igenom både internt i bolaget men också externt med hyresgästerna för att tillsammans se utvecklingsmöjligheter av fastigheten, säger Cristin Seger, förvaltare, Diös Åre.
 
  

Fotoretusch / illustration – före och efter

Till vänster syns den orginalbild vi fick att utgå ifrån. Till höger det slutliga resultatet där vi illustrerat in en ny vacker träpanel på hela fastigheten, nya fönster och nya kontorslokaler i övre plan ovanpå Åre Bageri. I planerna finns också solpaneler på taket och en växtvägg i trapphuset.