Jämtlands Älva och Jämtlands Presiden

En Älva och en President

Nu fyller Jämtlands Bryggeri på med en tredje öl i sitt burksortiment. Möt Älva – en Kellerbier med förtrollande lätthet.
 
Vi är som vanligt glada att får designa både burkar och flasketiketter till Jämtlands Bryggeri. Och de ligger inte på latsidan. I januari släpptes även en gammal klassiker i ny skrud – Jämtlands President har fått nya kläder så som sig bör när vi har en ny president på plats. Flaskan har fått en lite tydligare jämtländsk prägel. Självklart också med en illustration av som vi också gjort av Eva Röse.
 
Läs mer hos Jämtlands Bryggeri:

Huldra som släpptes tidigare i sommar är Jämtlands Bryggeris första öl på burk.

Burk nummer två i sortimentet heter Troll och släpptes i höstas.

Foton: Sandra Lee Pettersson

Etikettdesign - bland det roligaste vi vet!

Älva och Jämtlands President är de senaste i raden av etikettdesigner för Jämtlands Bryggeri. Tidigare har vi designat Jämtlands Weiss President, Jämtlands Jubileums IPA, Jämtlands 1996, Jämtlands Pale Ale, Jämtlands Dubbel IPA, Jämtlands Coffee Stout, Jämtlands Mango IPA, Jämtlands Dry Hop Helles, Jämtlands APA, Jämtlands Ekologiska Pilsner samt burkölen Huldra och. Troll.

Förutom etiketter till flaskorna tar vi även fram diverse marknadsföringsmaterial, som t.ex. foldrar, flyers, banderoller, vepor, bordspratare och kläder.